Prøveåret 2014/15 er slut - sikken debeut i vores nye klub

Sæsonens sidste vinderklasse markprøve


Markprøve sæsonen sluttede med Vinderklasse på Gavnø Slot d. 11 januar 2015, jeg var heldig at Dellgren 1, Purdey var trukket ud til prøven. Stormen "Egon" var stadig over Gavnø, det blæste rigtig meget på os alle på de åbne marker mod vest. Dagen blev på mange måder anderledes, 4 hunde startede deres dag med en "knald apportering" en disciplin vi stort set ikke har oplevet gennem hele prøve sæsonen 2014/15. Det meget voldsomme vejr havde direkte indvirkning på hundenes formåen, alt var svært, handling, fært forhold, jeg bare kontakt med hunden.

Nyt var det jo også at en hel del folk fra DRK var kommet forbi for at tage de nye muligheder i øjesyn, smadder hyggeligt at møde mange af de gamle DRK folk igen, ikke mindst spændende at mange vil forsøge sig i vores klub fremover. Vi byder dem velkommen. Umiddelbart opfattede jeg det,  som de var fornøjede med det de så.

Mia fra Oliver Petfood vores nye samarbejdspartner var ligeledes på besøg,  super at vi kunne vise dig en prøve i vores regi. Oliver Petfood valgte at være præmie sponsor på dagen, så også tak for de fine præmier

Hurtigt blev feltet reduceret til 5 hunde og straks derefter til to hunde. Prøven sluttede med at de to tilbageværende hunde blev placeret på flg. måde.

  • 1. vinder Dellgren 1. Purdey
  • 2. vinder Drakeshead VirgoDellgren 1. Purdey blev ud over sin placering i dag også Dansk Field Trail Champion (DK FTCH)
Purdey bliver hermed pensioneret som prøvehund, hun har gjort det fint, 2 vinder med Cert. i DRK regi og titlen i RJK som Dansk Field Trail Champion. Alene det at Purdey har kunne være top hund i begge klubber, fortæller mig om en hund som på bare et år har kunnet blive om stillet fra et prøvesystem til et helt andet system - dog i mine øjne et langt bedre system i RJK som alene vægter hundens arbejde og evner. Derfor skal DK FTCH Dellgren 1. Purdey ha et kuld hvalpe når hun kommer i løbetid, et kuld hvor vi selv skal beholde en hanhund. Herefter bliver DK FTCH Dellgren 1. Purdey jagthund, et liv hun helt sikkert glæder sig til.


DK FTCH Dellgren 1. Purdey
Kommentarer