Markprøvemesterskabet 2014

Markprøvemesterskabet 2014
 
To fantastiske dage med Markprøvemesterskabet er slut, vi stillede tre hunde, og sluttede med en hund til præmie overrækkelsen.
Første dag på Gavnø Slot, var tramp på de store marker med en rigtig høj afgrøde med raps, marken indeholdte udover raps og en stor del fasaner fordelt ud over marken, en perfekt scene for et mesterskab. Fuglene kom 1, 2, 3 stykker ad gangen og var derfor perfekt for prøven, skytterne var dygtige og der var få anskydninger og masser af døde fugle i den grønne mark. Når jeg skriver anskydninger, så fik Seahill High Wind Gunner´s Joker sin sidste apportering i første runde på en anskudt hane, som "JOKER" på flotteste vis tog fod af og bragte, samtidigt med en flot klapsalve fra tilskuerne. Seahill High Wind Gunner´s Twig, lavede fine apporteringer, men dog uden den store sværhedsgrad, men var direkte i sit arbejde uden rigtig at få lov at vise sin aller bedste side. Dellgren 1. Purdey havde fine apporteringer, også med en lidt støre sværhedsgrad, bla. et eyewipe. Desværre holdt Seahill High Wind Gunner´s Joker ikke for presset, og lavede et lille spring frem for Helle da en fugl blev skudt tæt på hende, så tak for idag.
2 dagen på Pandebjerg, startede med tramp i Højskov, granskov, dybe grøfter, bregner og en del hare for skytterne. Seahill High Wind Gunner´s Twig, startede i kæden og gik der de næste 45 min, inden han fik sin apportering. Herefter direkte ind i kæden med Dellgren 1. Purdey en apportering på en Hare, som hun løste fint. Herefter direkte ind i kæden med Twig, som hurtigt fik en fasan som fløj bagud af kæden og faldt i en granskov. Igen direkte ind i kæden med Purdey, Min makker i kæden fik en dirigering på ca. 100 meter gennem højskov, til en fasan, han løse desvære ikke opgaven, og derfor er det Purdey, der skal sendes, hun kommer fint i området men finder ikke fuglen, den sidste hund fra modsatte side kommer op og sendes, heller ikke den finder fuglen......men det gør dommerne, slut for os alle tre. Herefter er det Twig der er i kæden, han får en apportering på kryds gennem et MEGET svært område og derefter ud i højskov, det bliver hans sidste og den bedste han havde på mesterskabet. Mesterskabet slutter på følgende måde..
Markprøvemester 2014, 
DK FTCH Ellijas Dudley af Beechbrook, 
Niels Henrik Hansen
2. vinder, DK FTCH Seahill High Wind Gunner´s Twig, Lars Mejlby
3. Vinder, DK FTCH TM Scotsgap April, Danny Christensen
4. Vinder, Drakeshead Virgo, Mette Voigt
Udmærkelse, Fleetwood Fay, Torben Luxhøj
 
Tak til Gavnø og Pandebjerg for det flotte mesterskab, tak til alle der har hjulpet til de to dage, tak til dommere og prøveledere, ja ingen glamt - tak til alle.

Tak for godt selskab fra de øvrige deltagere og tillykke til de andre placerede hunde, ikke mindst pensionisten DK FTCH Ellijas Dudley af Beechbrook.

Tak til alle sponsorer for de flotte præmier,

- Gamebag fra FIFE, 
http://fife.dk/
- Hoffmanm Hundemassage, http://www.helle-hoffmann.dk/
- Hubertushuset Ringsted
- Farmina Gundog Team
- Gemina Hundeudstyr
- Dummyshoppen, http://www.dummyshoppen.dk/

Kommentarer