Status på 3 uger af Markprøvesæsonen !

Vinderklasse Markprøve Bregentved
1. vinder  Dellgren 1. Purdey
2. vinder Seahill High Wind Gunner´s Joker


Den tredie uge i vinderklasse markprøve sæsonen fortsatte med de samme gode takter fra vores hunde.  Lars og DK FTCH Seahill High Wind Gunner´s Twig var på Markprøve på Møllerup Gods på Djursland, en dag i de smukke Molsbjerge, som endte med en udmærkelse til Seahill High Wind Gunner´s Twig som den ene af de to tilbageværende hunde på dagen. 1. vinder blev DK TM Studebanker Accord af Rosefield, Michael Rosenlund, dagens vinder blev ligeledes DK FTCH. (Tillykke til dem begge)

Helle var på Vinderklasse på Pandebjerg, men blev eyewipet på dagen og var derfor ude efter 3 apportering.

Den sidste prøve var Bregentved Gods, som sædvanligt en super dag på Bregentved Gods, et fantastisk udfordrende terræn. DK FTCH SEahill High Wind Gunner´s Twig blev sendt på en fugl på sin tredie apportering, desværre løste han ikke opgaven, iøvrigt i lighed med de efterfølgende 3 hunde. Dommerne fandt heller ikke fuglen, men vi måtte forlade prøven med "first dog down" Heldigvis havde jeg også Dellgren 1. Purdey med på prøven, hun gik rimmelig snorlige resten af dagen og blev derfor 1. vinder iøvrigt skarpt forfulgt af Seahill High Wind Gunner´s Joker og Helle Golstrup som derfor blev 2. vinder.

Sidste opgave for Dellgren 1. Purdey på Bregentved

I stillingen som mest vindende markprøvehund i 2014, er der tre hunde i øjeblikket som står lige af point. Alle tre ejes og føres af Lars, den ene Aspijana Norman af Beechbrook, Lars Vennevold. De øvrige 2 er vores Dellegren 1. Purdey og DKFTCH Seahill High Wind Gunner´s Twig. Det betyder jo at alt kan ændre sig endnu, først efter Markprøvemesterskabet afgøres det hvem der vinder den dyst.Kommentarer