To fantastiske Retrieverdage, Markprøvemesterskabet 2013

De 7 vinder placerede hunde til Markprøvemesterskabet 2013
 
 
To fantastiske dage som tilskuer og fotograf til Retrievernes Jagthundeklubs mesterskab er slut, to fantastiske dage med trampejagt i roer, første dag på Gavnø og 2 dag på Pandebjerg.  Afvikling og bedømmelse af de 22 tilmeldte hunde var helt unik.  Efter at ha set en dette mesterskab, og den professionelle afvikling, nogle dommere som alene dømte hunde,  alle ville flække deres arm på langs for at hundene skulle vise sig fra deres bedste side.
 
Nogle skytter som i den grad leverede varen,  var der en anskudt fugl hjalp alle til med et skud således at det ikke var skytternes skyld at hunde røg af prøven.  Meget flot skydning.
 
Bedømmelse efter et reglement som nøje beskrive hvorledes en trampejagt bedømmes, alle hunde for først mulighed for 2 apporteringer fra egne skytter ( 3 pr. dommerpar) og derefter enkelte apporteringer på kryds, for at få længde og sværhedsgrad.  Alle deltager dømmes ens, 2 dommere dømmer sammen og sikre dermed at der ikke kan fifles med resultatet.
 
Alle dommere er selv aktive hundefører, og fantastisk at dagens vinder selv er en dygtig dommer og hundefører. 
 
Må konstaterer at der er ufattelig lang fra disse to dages kvalitet til det som mange har oplevet gennem årene i Dansk Retriever Klub.
 
Se billeder fra de to dage på disse link.    DAG-1                 DAG-2


Se hele kataloget her
 
 
 
Jobeshill Olof , Carsten Junker
Kommentarer

  1. Ja der er stil over de gutter der. Det er ligesom at være hjemme i Storbritanien! ( M.P. fra det vestlige DK.)

    SvarSlet
  2. Ja der er stil over feltet, derfor har vi i dag lagt DRK bag os, præcis som mange allerede har gjort, måske vi ses et sted i en ny verden uden DRK, ubehageligheder.

    SvarSlet
  3. Fantastiske billeder:-) glæder mig til flere timer sammen med jer. kh Ulla

    SvarSlet

Send en kommentar