Det bedste mesterskab, nogen sinde !Elitevinderen fra Venstre


Dag to på Mesterskabet 2012 startede i et grufuld vejr, snestorm - og masser af sne i terrænet. Vi startede med walk-up i mosen på Brahetrolleborg. En kæmpe udfordring at gå i terrænet, de store tuer i mosen var nu dækket af et tykt lag sne. Folk vaklede rundt som berusede. Fuglene faldt ned under snen, så det var ikke nemt.  Da alle hunde havde fået en apportering valgte man at slutte walk-up´en. Purdey fik en fin markering, som hun løste flot. To hunde blev teknisk eyewipet af dommerne.

7 hunde til finalen, som blev et fint drev i et nyt moseområde, fem skytter - rigtigt god aftstand til skytterne, to dommere ude i terrænet, så var vi klar ! Vi fik alle to fugle, alle med en vis kvalitet, ikke løst lige flot - men alle fik deres fugle hjem. Vi var 7 tilbage til finalen og da jeg havde højeste startnr., så var jeg den sidste dér. Dagens - og også prøves sidste fugl var en dirigering til Purdey. Det gik fint - som jeg så det.  Desværre kom en af dommerne fra terrænet ind og fortalte, at Purdey havde byttet den fugl hun samlede og fra en hane til en


 høne, så øv......men godt, at dommerene var derude - det er sådan det skal være !.

Der skal lyde en kæmpe ros til prøveleder, Iben Pytlik og ordførende dommer, Boye Rasmussen, som begge har gjort dette til den bedste prøve nogensinde.  Heldigvis har Boye Rasmussen sat sat selv i det dilemma, at han har vist DRK vejen - at med målrettethed og viljefast hånd, og ikke mindst viden fra prøveverdenen omkring os og egen erfaring - så kan der laves super prøver i DRK. Vi har om nogen terræn og vildt her i DK, så mulighederne er der.  Weekenden viste, at vi er en god jagthundeklub - hvis vi gerne selv vil det. Så meget mere " Boye Rasmussen " - Tak !.

Der skal også lyde en stor ros til skytte, Søren Nielsen, fra Brahetrolleborg jagtvæsen.......ingen kan gøre dig kunsten efter, kæmpe overblik og forståelse for hundearbejdet.

Hundene endte i flg. rækkefølge.

Se video fra afslutningen


 


Elitevinder 2012 CK DKJCH DKWTCH  Hillus Powell,
Thomas Plamboeck,

2 vinder CK NOJCH SEJCH DKBRCH NORDJCH DKJCH  Searover Kits Duke
Charlotte Rasmussen

3 vinder CK   Swaine Nidian
Tanja Thorsen

4 vinder DKBRCH  Bedgebrook Moonshaddow
Annika Christiansen

UDM NO JCH SE JCH ELITEVINDER 2011  Searover Kits Dog
Trond Gjøtterud, Norge

UDM NJCH  Searover Kits Poker
Morten Egeberg,, Norge


Swaine Nidian, fik certifikatet da de øvrige to var fuldcertet, og blev derfor Dansk Brugschampion idag, stort tillykke !

Tak for 2 hyggelige dage med jer alle, godt selskab og god stemning. og tillykke til alle de vinderplacerede hunde

 

Kommentarer