Skal ANNE EGEDE nu ha lov at skabe mudderkastning mellem ejere af FT labrador og FT spaniel


Fik i går tilsendt bladet VI MED HUND, en spændende er sober artikel om jagthunde i Danmark, forfatteren var åbenbart en gammel dame ved navn Anne Egede, spændende læsning frem til indlægget om "formel 1" Labrador og FT Spaniel.

Den gamle dame viste nu pludselig en side af sig selv som desværre ikke var særlig køn eller bare i det mindste rigtig. Åbenbart har denne gamle dame selv tunge udstillingshunde og Engelsk Springespaniel. Altså ikke typiske jagthunde i min verden. De sidste mange år har der ingen jagtprøve været for Engelsk Springerspaniel, altså en race uden en jagt passion, hvorvidt der overhoved er jagt i denne gamle dames hunde har jeg ingen anelse om, men bestemt en mistanke.Men citater fra bladet kunne være flg.

 • FT labrador og FT spaniels har så meget jagtlyst at de er uegnede som familie hunde.
 • FT labrador er smallere i kroppen, har længere snudeparti og støre øre.
 • FT labrdor lever ikke op til racens standard, og er bestemt ikke kønne at kigge på
 • FT labrador trives ikke hvis ikke de går på jagt
 • FT labrador er total uegenede til familiehunde, det vil nærmest være synd for familien.

Meget mere sludder kan læses i bladet "vi med hund" men lad nu hver at abbonerer på det blad, der er åbenbart ikke en ansvarshavende redaktør , siden så meget urigtigt sludder slippe gennem nåleøjet.

Overordnet kan man jo se på dette foto fra en tidligere pressemeddelelse hvorvidt den gamle dames hunde er repræsentanter for de Danske jagthunde, bedøm selv


Smukke hunde med en sø i baggrunden, men er det de hunde i vil ha med på jagt ???
 
 
 

Jeg vil tillade mig at linke til Ole Gert Dams Artikel igen, der for i billeder af Labrador og hele historien om hvorfor. Når i har læst denne historie vil i give mig ret i at, de hunde som Anne Egede beskriver som de ægte labrador, rent faktisk er så langt fra racestandarden at de mennesker der skrev den


 

Læs Ole Gert Dams Artikel ved at trykke her.Når man så samtidig kan læse i HUNDEN at den selv sammen dame er taget med fingerene i kagedåsen for snyd med stamtavler og opdræt, samt medvirken til sammen må vi vist alle stå sammen mod den gamle dames,  useriøse, urælige og umulige optræden i det blad.

ADVAR ALLE MOD AT KØBE HENDES NYE BOG SOM UDKOMMER PRIMO NOVEMBER 2012.


Jeg har forsøgt en dialog med den gamle dame via mail, men hun truer blot med at politiet & Advokater vil komme efter mig, samt at der er ydringfrihed i dette land, hvilket jo gør at jeg nu skrive her i stedet.


heldigvis er det ikke den tone jeg kender i DRK mellem Labrador ejere med disse forskellige linjer, derfor håber jeg ikke den gamle dames urigtige fortolkning af Labradors i Danmark vil skade vores klub i fremtiden, men at vi alle istedet vender os mod personer som kun har brug for at hævde sig selv og sine hunde.


Kommentarer

 1. Det er temmeligt latterligt, at forfatteren ikke kan rette en kritik mod Egede uden at blive personlig. Kritik virker altid mere sober, objektiv og fagligt baseret, hvis afsenderen rent faktisk går efter bolden og ikke kasteren. Sprogbrug m.m. i denne artikel virker useriøs og personlig, og derved mister pointerne en hel del værdi. Tilbage fremstår forfatteren bare som en gnaven (gammel?) person med et vendetta og manglende evne til at tænke klart.

  SvarSlet
 2. Godt indlæg, har selv oplevet at blive smidt ud af FB gruppen spørg om hunde, da jeg kort kritiserede at Charlotte Egede ville bestemme, hvad der måtte spørges om, og svares.
  Hun brugte så som undskyldning at jeg solgte hundefoder, men i min verden kan man godt komme med sin mening i en fri debat, også selv om man sælger hundefoder.
  Der var tale om erfaringer i forhold til vores egen hund.
  Mvh Per Andreasen

  SvarSlet
 3. Dette har intet med hunde at gøre, jeg er bare dybt rystet over, at Anne Egede er flyttet fra Haslev til Næstved uden at tage sine 4 får med sig. Hun tilser dem ikke, fodrer dem ikke, gør intet. Har bare forladt de stakkels dyr.
  Det er anmeldt til en dyreværnsforening, men de gør heller ikke noget.
  Det viser bare hvor uansvarlig Anne Egede er. Hun er totalt ligeglad med sine dyr. Jeg tør ikke tænke på hvordan hundene har det, den såkaldte hundefabrik.

  SvarSlet
 4. HUn er en slags diktator, A C Egede, bruger et forfærdeligt brutalt sprog mod dem, der er uenige med hende. Frygteligt kvindemenneske.

  SvarSlet
 5. Har lige oplevet hende på facebookgruppen Spørg om hunde. Hun er efter min mening en dame der mener hun er en autoritet pga hendes titler og uddannelse. Personlig er jeg meget lidt autoritetstro. Jeg har mødt både dyrlæger og journalister som aldrig skulle have beskæftiget sig med nogle af fagene. Så jeg vurdere mere mennesker på hvordan de opfører sig over for andre mennesker. Tror bestemt jeg er kommet i den sorte bog, fordi jeg tillod mig at stille spørgsmål ved om hun har ret. Men pyt :) livet er for kort til at få for højt blodtryk af det hvis det sker :D :D

  SvarSlet
 6. Du må lige huske at hun ingen uddannelser har, hun påstår ganske vist at hun både er dyrlæge, journalist, jurist, forfatter og jæger, plus meget andet godt.

  Intet er imidlertid korrekt, hun er psykisk syg og kan ikke kende forskel på hendes fantasi verden og den rigtige.

  At hun efterlod både får og kat til den visse død er dog korrekt, ligesom hun bor i urin og afføring fra hendes 45+ hunde på hvalpefabrikken er også korrekt, generelt er hun en psykisk syg stakkel, men det er synd for hendes dyr.

  SvarSlet
 7. jeg har lige læst at Anne Egede påstår at have været dyrlæge studerende i 6 år, det er en direkte løgn, hun har ALDRIG studeret til dyrlæge!

  SvarSlet
 8. Er også lige blevet smidt ud af FB gruppen "Spørg om hunde" fordi jeg foreslog en bog skrevet af en adfærds konsulent, som virkelig ved hvad hun snakker om, det kunne Anne Egede åbenbart ikke tåle, skrev efterfølgende til hende via en pb, og så blev man slettet af gruppen, og spærret af hende. Da damen åbenbart ikke kan tåle modspild. Og er da noget chokket over alt de i andre skriver om hendes behandling af hendes dyr, stakkels dyr.

  SvarSlet
 9. ja det er sådan både hende og hendes søster reagerer på sandheden!

  SvarSlet
 10. Kan se jeg ikke er den eneste som har fået skæld ud af damen, fordi jeg tillod mig, at påstå at man ikke kunne stille en diagnose ud fra en video🙈

  SvarSlet

Send en kommentar