Ny fornem titel til Seahill High Wind Tophi


  Ny Dansk Jagtchampion


14 november - for Helle årets første A-prøve. Raceledelsen for Labrador valgte at trække Helle og Tophi ud til deltagelse på årets første Raceprøve på Tranekær.

Tranekær ligger på Langeland. Et utroligt dejligt terræn og ikke mindst temmelig kuperet. Her kan man virkelig tale om "høje fasaner". På dagen kneb med at ramme, så efter 3. såt ændrede skytten planer, vi skulle til en såt med "lavere fasaner". Hold da op !. Det man kalder lave fasaner på Langland - de er altså i himlen her på Sjælland - men sådan er der jo så meget !!

Den 4. såt vil blive husket for, at der røg hele 9 prøvedeltagere dér. 4. såt var en meget meget stor eng og stubmark, hvorpå der lå en bakke, hvorfra fasanerne blev drevet ud. Alle hunde kunne se alt og det sammenholdt med, at der ikke havde været så meget for hundene at lave i såterne inden gjorde, at ulydigheden var til at få øje på !!

Herefter var vi kun 2 tilbage. Tophi gjorde et rigtig godt job i den såt, da han blev sendt ca. 200 m til skoven bag os for at finde en anskudt høne. Lidt som at finde en nål i en høstak - men det lykkedes.

Så var det frokost og dommerne oplyste, at prøven forsatte derefter. Finale med 2 deltagere ! Håbede det bedste - og frygtede det værste.

I finalen blev det til 2 anskydninger i et bisset terræn langs en skovkant. Masser af kratterat og ikke mindst brombær i et par meters højde. Men Tophi var ligeglad med det og sluttede desuden af med at eyewipe makkerhunden på en fugl i samme bissede terræn.

DKBRCH NOJCH SEJCH NORDJCH Seahill High Wind Tophi blev derfor eneste hund, som gennemførte prøven.

Helle og Tophi vinder med CK og bliver derfor Dansk Jagtchampion i dag.


Kommentarer

 1. Grattis Helle och Tophi! Så bra ni är båda två!

  ///Britt

  SvarSlet
 2. Stort tillykke
  KH Mie Lund

  SvarSlet
 3. Kæmpe tillykke til en super dejlig hund og en kanon fører :-)

  kh Ulla

  SvarSlet
 4. Takker til jer alle, for de fine kommentarer, vi glæder os til at se jer derude.

  SvarSlet
 5. Gratulerer så mye til Helle og Tophi med den flotte tittelen! Ikke overrasket, men veldig hyggelig likevel. mvh Heidi :-)

  SvarSlet

Send en kommentar