Seahill High Wind Gunner´s Twig på åben A

Seahill High Wind Twig i Norge
 
Vi var idag på åben A på Gisselfeld Kloster, arrangereret af Raceledelsen for Labrador, en lille esklusiv prøve for 2 dommere og 4 hunde, Lars og Twig var den ene af deltagerne.

Dagen startede med dejlig morgenmad og hyggeligt samvær i jagthuset, derefter var der to søer som blev drevet af for ænder. Det regnede stort set hele prøven igennem.

Første sø, stod jeg sammen med Jane Dam og Flemming Roed som dommere, hurtigt fik vi hver en markering på en and, lidt senere blev vi sendt på en anskudt and i et støre sivparti, hunden arbejde selvstændigt i mindst 5 minutter, men desværrer fik den aldrig anden.

Lidt senere blev vi sendt i endnu et lille søg hvor der allerede havde været en hund, Twig fik hurtigt kontakt med den and i noget brombær, anden var død og blev hurtigt bragt hjem.

Drikke pause, og som sædvanligt en stor slik dåse, som der iøvrigt altid er når Connie Svane er prøveleder, skønt.

Næste såt, stod vi en en gammel bøgeskov ca. 25 meter fra vander, der blev hurtigt skudt to ænder på åben vand, begge var desværrer levende endnu og svømmede mod land på modsatte side. Vi blev sendt som anden hund på en andskudt and som svømmede mod land, mens den dykkede, Twig forsøgte mange gange at få den, men den dykkede. Bpludselig fik han en anden andskudt and, som han bragte hjem. Flemming bad mig sende igen på den første and, igen kontakt og dyk......pludselig falder der en andskudt and ned ved siden af Twig, den lader jeg ham tage, idet et forsøg på at sige nej formentlig ikke ville fungere. Den bringes også.

Flemming beder mig igen sender på den første and, Twig svømmer igen de 80 meter over søen og kommer på land, jeg for ham dirigeret i vandet igen og vinkler ham 60 meter til venstre hvor han nu i tredie omgang får den andskudte and.

Det blev til dagens eneste 1 pr.   med flg. kritik.

Tak til de 3 andre hundefører, prøvelederen og de to dommere for en fin dag, synd for de hunde som ikke fik fugle nok til at der kunne uddeles en 1 pr.

Kommentarer

 1. Grattis till 1:a priset med Twig! Tycker det är kul att följa er här på sidan och ännu trevligare att läsa om era fina framgångar.

  Nästa höst ska halvbrodern Night och jag försöka oss på att göra samma sak, blir spännande.

  Med vänlig hälsning
  Britt

  SvarSlet
 2. Hej Britt
  Tak for de fine ord, vi glæder os til at følge jer - og ikke mindst dit GUNNER barn.
  Vi ses helt sikkert der ude.

  God jagtsærson

  Helle & Lars

  SvarSlet

Send en kommentar