Tilbageblik på sommeren 2012


Der har ikke været mange prøve at skrive om, klubben har været i sommerferie tilstand, vi har selvfølgelig kørt vores træningshold, kursisterne har mødt op og med stor flid trænet deres hunde, vi har fået lov at være på de bedste terræner når vi holdt træning, tak til alle de lodsejere som har lagt terræn til.  

Vi er igen startet op på træningsholdene på region Lolland & Falster, skønt at komme dernede, god stemning og nogle kursister som er super motiveret, så vi er faktisk rigtig glade for at komme. 

Vores træningshold stoppe jo her til jagtsæsonen, så vi er irgang med de træninger i år. UHM-holdet er snart på vej til Østjylland for at deltage på Unghundemesterskabet 2012, trist at se at der er så få deltagere. 

Evalueringen på udtagelsen til IWT 2012 - er ikke dukket frem i postkassen endnu, men mon ikke den kommer så snart sommerferie tiden er slut, mon ikke der kan komme nogle konstruktive forslag til forbedring af den udtagelse, åbenlyst at det ikke var den rigtige måde det foregik på.  

Udtagelser til Nordisk Mesterskab er lige om hjørnet, men stadig ikke nogle udmeldinger om hvorledes og med hvilke meritter der udtages, men man kan vel håber at MU finder en god måde. 

A-prøverne er heller ikke meldt ud endnu, så der venter vi også!!  , kan jo læse i bestyrelsesreferat at det ikke er med bestyrelsen opbakning at der skal afholdes A-prøver i fremtiden, i hvert fald ikke internationale, virker underligt at det bare meldes ud i et referat, men det er jo bare at vente og se hvad efteråret bringer.


Hunden med på Motorcykel ferie
Vi havde besøg af Matz og Monica fra Sverige som var på motorcykel ferie i Danmark, hvis man tænker at det ikke er muligt at ha hunden med på motorcykel, så kig nærmere på dette foto, den havde sit eget hundehus bag på "kværnen" og faktisk havde den også motorbriller den kunne få på, når den nu alligevel sad og kiggede ud der bag på, fik aldrig spurgt dem om man kunne få et hundehus der passer til en Labrador!!!

Prøveleder på B-prøven 22 september
Jeg har sagt ja til at hjælpe regionen med at være prøveleder d. 22 september, mærkeligt nok har den prøve givet mig masser af udfordringer, det er åbenbart svært at få hjælpere på denne tid af året, vi har aldrig før haft problemer med at finde hjælpere, mange skal selv stille hund, andre har bare ikke tid. Prøven er ligeledes flyttet til slutningen af september, så vi er rigtig spændt på om det betyder mange eller få hunde, det er jo den sidste B-prøve i år (med undtagelse af Bornholm)
Så hvis du selv har lyst at hjælpe eller kender nogle, så send mig straks en besked her, send mailVi har lånt det skønneste terræn, og havde de bedste ambitioner om at lave en spændende jagtrealistisk prøve, derfor var jeg ret tidlig på sommeren i kontakt med dommerudvalget, ville gerne ha hjælp af dem til at finde et par dommere med den forståelse og interesse for mit oplæg, DU responderede da med det sammen på det og lovede at hjælpe, desværre gik det vist i glemmebogen, der kom aldrig et svar fra DU, så da jeg igen kontaktede dem, så var responsen noget anderledes, idet svaret var at alle dommere var uddannet, så jeg behøvede skam ikke at få nogle særlige dommere eftersom . Høfligt bukkede jeg mig i støvet og sagde mange tak for hjælpen. Jeg satte jo ikke spørgsmål ved bestemte dommeres evner, blot med en viden om at nogle bedre kan liden den ene slags prøver frem for en anden slags. Ærgerligt at det skal være sådan, men måske en forklaring på hvorfor færre og færre gider smider deres penge efter DRK

Måske er det naivt at tro det nogen sinde bliver bedre?

men jeg bliver i håbet lidt endnu !!!


Kommentarer