Team Freestyle på Tirsbæk Green GameJan, Danny og Lars havde valgt at mødes til lidt træning og konkurence på Uoff WT for hold på Tirsbæk Green Game,  Keld Jørgensen og hans hjælpere havde lavet et par fine poster, i den mørke og meget kuperede bøgeskov, Carsten Anderssen dømte - en masse gode hjælpere var klar, så vi skulle bare nyde.  Nyde hundearbejdet var nem, være var det med de besøgende til det regnfulde område omkring Vejle fjord, ikke mange jyder havde fundet vej til Tirsbæk Green Game, endnu færer til DRK´s  Hold WT, det var vist lidt en øv...  oplevelse.

Vi startede dagen med at blive skilt fra vores oprindelige hold, istedet blev vi nu parret med andre deltagere, så der var ikke mulighed for at hjælpe hinanden, nærmest det modsatte, senere blev vi så foreviget med vores holdkammerater. 

Et par meget jagtrealistiske poster, som vi forstod de fleste løste flot, så det var med spænding hvem som skulle ha æren at blive førsteholdet.

Jan Lorenzen og Britt blev valgt til "top dog"  og modtog champange, stort tillykke

Da placeringere blev læst op var det Team Freestyle som havde trukket det længste strå, en god start og ikke mindst optakt til IWT-2012 om få uge.

Tak for en hyggelig dag i den jydske regn.

Læs mere om Tirsbæk Green Game 2012

Kommentarer