Jagthundeseminar med kendt irsk træner på Gisselfeld, fin dag på Gisselfeld

Keith Matthews


Vi havde tilmeldt os det spændende foredrag med The Dog Guru fra Ireland, Keith Matthews, jeg blev dømt af ham på en prøve i 2011, det var alt hvad jeg kendte til ham. For at være ærlig, havde jeg allerede kvalme over at han kaldte sig selv "The Dog Guru"  efter at vi havde set hans intro film til dagens foredrag var dette yderligere forstærket.  Men retfærdig vis må jeg indrømme at efter han egen præsentation, hvor han fortalte om grunden til navnet, og det ikke var hans opfindelse, samt ikke mindst hans meget ydmyge tilgang til opgaven med hundene og hans fremtoning på dagen, skal der herfra lyder en undskyldning for hvad jeg tænkte. Keith Matthews gjorde et fint job........jeg var mere ind 99 % enig i hans bedømmelser og tanker.  

I den sidste uge har flere af vores kursister fortalt om deres oplevelse med Keith i Jylland sidste weekend,  alle har stort set sagt det på sammen måde,  Keith sige jo det sammen som Helle & dig, så det er ikke overaskende at jeg efter denne lørdag, siger som dem.   Vi tænker åbenbart på næsten sammen måde.  Mange vil sikkert ikke være overasket over at høre at han hele tiden vender tilbage til fundamentet, det som danner grundlag for alt træning.


Calmness Leads To Reward 
Calmness Leads To Reward  er nøgle ordet for Keith,  hvilket i sammenhæng med tillid, samarbejde, gentagelse og hårdt abejde være vejen fra hvalp til Champion.

Jeg vil gerne takke Jagtapportørene for et super godt initativ, en flot dag i flotte rammer på Gisselfeld, masser af gode kontakter på tværs af tilhørsforhold, super godt gået.....vi glæder os allerede til næste år.

Læs mere om Keith Matthews på      www.keiththedogguru.com

Kommentarer

 1. Kære Lars og Helle
  Tak for i går.
  Kan fuldt ud tilslutte mig det du skriver :-)

  Kh
  Ulla

  SvarSlet

Send en kommentar