Apportering og prøver i november 2011

Vildtparade, Foto Carsten Ringholm


Vi har begge holdt fri fra jobbet siden midt i oktober og helt frém til midten af december, vores højsærson.  Vi elsker at bruge vores hunde til netop det de er avlet til, at se glæden i deres øjne når de, dag efter dag skal ud og jage.


I dag d. 21 november er det endelig en fridag for hundene og os, vi har nydt at sove længe - spist bagerbrød og hygget ved morgenbordet.  Så det er også idag vi skal få styr på huset......ses tydeligt at man ikke er så meget hjemme.


Status på prøvesærsonen er flg.  vi har været på ialt 5 A-prøver,   dette har tiul nu resulteret i


1 x 1 vinder med Cert
1 x 2 Vinder med CK
1 x 3 vinder
1 x udm

På Ørumgård var Tophi og Helle i finalen, på dette tidspunkt helt uden de mindste anmærkninger, så det tegnede jo godt.  Desværre ville Tophi det helt anderledes og "knalder" på  en af de sidste fugle på dagen, hvilket betød at turen hjem fra Ørumgård var lidt længere ind normalt.  Vi håber er der bliver plads til Tophi på en prøve mere i år.  Lars og Purdey stiller på Hjortholm på fredag d. 25, dette er deres anden prøve i år.

Vi er begge kvalificeret til mesterskabet i december, så indtil videre betragter vi særsonen som godkendt for hundenes vedkommende,

Kommentarer