Dellgren 1. Purdey vinder Labradors walkup prøve på Gavnø

Dellgren 1. Purdey 1 vinder m/CK

Vi havde meldt til Labradors prøve på Gavnø idag 5 oktober, første gang Purdey skulle stilles på vinder A. Vi trak nr. 16 og var dermed sidste hund.  Prøven var super fin, Charlotte Rasmussen holdt fin orden i sagerne, så dommerne kunne koncentrerer sig om bedømmelsen.  4 skytter var med på dagen,  der var rimelig skydning, dog med en del anskydninger o.s.v..

Vildtet blev drevet op af en FT Coker spaniel og en FT springer spaniel, som selvfølgelig var fint i hånd, der var ikke en eneste gang at de drivende hunde ville forsøge sig med apportering, så helt perfekt.


Jagten foregik på de våde strandenge på Nordsiden af Gavnø, der blev hurtigt skudt fasaner, gråænder, bekkasin og en del krikænder, samt forsøgt efter lidt duer dog uden held.

Vildt fra strandengen

Hundene skilte sig hurtigt ud, kl. 12 var vi vist nok seks hunde tilbage, nogle dog med belastninger,   vi sluttede de indledende omgange med vores 4 fugl som blev en MEGET lang dirigering på en Krikand, jeg gætter på  + 160 meter - denne blev løst, så vi var stadig med uden belastninger.

Flere hunde skildte sig selv ud her,  så da den sidste Fasan rammer marken og løber væk til et levende hegn blive hunden før mig sendt, den bruger en del tid men bringes aldrig i området, så til sidst kaldes den hjem. Så er det Purdey´s tur, hun bringes hurtigt i området, sendes ind i vildtageren langs det levende hegn.......4-5 minuter så dukker hun op med den anskudte kok, dommerene siger prøven er slut, vi går spændte hjem.  Jeg er super glad for hendes ro, når hun er ved fod, og den fornemme ro til trods, så er hun også smart på dirigeringerne.......så jeg ser nogle lovende takter ved hende.
5. oktober og 2 1/2 år og kvalificeret til Eliteprøven........det er svært ikke at smile, trods megen modgang i vores klub.Vi placeres på denne måde.
1 vinder m/CK  Purdey Dk09054/2009  Lars Mejlby


2 vinder  Batmoors' Leitrim Jake 19470/2006, Peter Jørgensen


3 vinder Felix Dk20678/2008, Torben Møller Nielsen


4 vinder Stenhøjgårds Brit Dk07396/2009, Jan Lorenzen


Tillykke til de vinderplacerde hunde, og tak for kampen og tak til raceledelsen for Labrador for et godt arrangement


Kommentarer