Lederen i august nummeret af Retrieveren 2011

Jeg var på vej i blækhuset, en leder i vores blad skrevet af en regionsformand,  igen skal der åbenbart være nogle syndebukke i DRK - nogle de andre kan være sure på, hvem sagde barnligt ???

Inden jeg fik skrevet mit indlæg fik jeg kigget under sidste nytKennel Brownhunt,  derefter var det blot at grine højlydt af Pernilles fortolkning af lederen.   Det er super godt skrevet, hvad pokker tænker de menesker dog på - sørgeligt igen at skulle forholde sig til den slags.  Mon ikke klubben snart trænger til visioner istedt for alt det støj på linjen.

Hvis i skulle kede jer her i regnen, kunne i måske læse om hvorledes medlemsrettigheder og grundlov ikke er gældende i Dansk Retriever Klub, her er rent aneki.........  se dette link

I et demokrati er der en Lovgivende, en dømmende og en udøvende magt......i Dansk Retriever Klub er der ligeledes en Lovgivende en dømmende og en udøvende magt, desværre er alle tre forankret i de sammen 7 personer som åbenbart efter for godt befindende skifter deres kasket ud, sådan lidt efter fortjeneste måske !!!


Der er brug for at få rettet op på anarkiet i Dansk Retriever Klub, vi må bede om at det ikke er de sammen personer der både laver reglerne, er dommere over deres egne regler samt bestemme hvilken straf de vil stadfæste. Med at stadfæste mener jeg at der jo ingen mulighed er for at anke bestyrelsen beslutning, dermed minder Dansk Retriever Klub mere om noget vi så øst på for snart mange år siden, ind en demokratisk interesse organisation

Ærgerligt men meget forståeligt at man kan miste modet og kamplysten med den behandling. Vi er mange der er triste over hvad der mødte Kurt og Marianne.

Håber ikke DRK og den regioner for held med deres etniske udrensninger, lad os dog stå sammen og kæmpe, husk der snart er valg til bestyrelsen.........måske vi kan vende skuden ved at stå sammen.
Kommentarer