WT på Holbæk Fælled 15 maj 2011

Seahill High Wind Gunner´s Joker
1 vinder begynderklasse off. Working Test

Helle var stået tidlig op og kørt til region midtsjællands Off. Working test på Holbæk Fælled, på vejen regnede det meget, men i Holbæk viste vejret sig fra sin bedste side. Så en spændende dag kunne være i vente.......og på mange punkter blev ønsket opfyldt. Desværre kigger vi jo stadig LANGT efter den prøveledermappe til WT som DRK allerede sidste år lovede var på trapperne, jo ikke nemt at lægge store byrder på prøvelederne når DRK åbenbart ikke ønsker at medvirke til at disse nye prøveledere hjælpes godt igang.......så vi kan vel i princippet blot ønske at DRK snart udstyres med nye personer der har initiativet til at skubbe klubben i den rigtige retning. Men et er sikkert, det er den anden WT vi har været til hvor nye prøveledere lades i stikken af DRK. Sørgeligt !!!

Prøven var som sådan fin, rimelig simple opgaver som bør kendetegne en WT - men div. placeringer af skytter kunne måske godt havde været tilrettet. Omvendt set er det jo dommerne som lige har gennemgået DRK´s nye dommer uddannelse som havde godkendt disse placeringer !!!

Seahill High Wind Gunner´s Joker gik en stort set fejlfri prøve i begynderklasse, og dag posterne var slut var han præcis a´ point med en meget ældre Labrador - så en matchning blev lavet, og her var det den yngste hund på bare 14 mdr. der trak det længste strå. Seahill High Wind Gunner´s Joker blev 1 vinder i begynderklasse.

I åbenklasse var ligeledes kendte folk og deres hunde på alle placeringer, Preben Hansen og hans Lucky Labrador tæve blev 1 vinder. Stort tillykke med det.

I vinderklasse var det Lars Mertz og hans Golden tæve der blev 1 vinder, og samtidig blev det den første Danske WT Champ. Stort tillykke med det.

Seahill High Wind Tophi blev 3 vinder i vinderklasse.

Kennel Seahill High Wind ønsker stort tillykke til alle øvrige placeringer.

Et nyt spørgsmål dukker nu op efter at vi i DRK har fået en WT-Champ, hvilken regler gælder nu, skal "WT- Certifikatet" gå videre eller hvordan har DRK tænkt det ????


Vi venter stadig på den WT- prøveledermappeKommentarer

 1. Tillykke Helle, godt gået!

  SvarSlet
 2. Tillykke Helle:-)

  Kære Lars.. vi (jeg) arbejder på wt vejledningen.
  Jeg er helt sikker på du husker hvor mange frivillige timer, man kan ligge i udvalgs og klubarbejde.. også uden at det sommetider hverken kan ses eller bliver anerkendt!
  Alle konstruktive bidrag til mappen modtages gerne:-) Flere har sendt små ob´ser som er vendt og drejet og gode at have med i vejledningen.
  Knus Iben

  SvarSlet
 3. Kære Helle og Lars

  Endnu engang tillykke med det flotte resultat - flot.
  Det du skriver omkring WT - du kender min holdning, det er jo ikke nyt :-)

  SvarSlet
 4. Tak for din hilsen Iben, som jeg husker det så har jeg aldrig lagt skjul på at der var meget arbejde i jobbet - den gang jeg spurgte dig om at træde ind i MU, så det burde ikke komme bag på dig. Iøvrigt er der vel andre ind dig der skal lave noget i det nuværende MU ?

  Alt dette til trods, så er det ikke rimeligt at der efter 2 år stadigt ikke er sket det mindste, sidste år når jeg spurgte om en prøveledermappe til WT - var svaret at den var lige på trapperne.

  Jeg håber at det åbenbart så hårdtarbejdende MU - vil prioriterer dette job, således at vi ikke skal se flere prøveledere udstillet på en måde de ikke har fortjent. På med arbejdstøjet !!

  Iøvrigt er du da altid velkommen til at ringe eller skrive hvis du vil ha hjælp.

  God tur til England.

  SvarSlet

Send en kommentar