Et historisk tilbageblik i DRK´s fortid !!

Har fundet flg. pdf dokument på nettet, og sytntes det kunne værer spændende læsning for DRK´s medllemer - her er en beskrivelse og en historie som er 15- 20 år gammel, tankevækkende at det ikke er længere siden,  har vi lært af fortiden ???  kunne det ske igen ??

BEDØM SELV

Link til Uffe Bromoses artikel

Kommentarer

 1. En super artikel som fortælle rigtig meget - særlig det sidste afsnit fortæller for mig meget om, at bare man dog vil se på de jagtlige egenskaber og hundene potentiale fremfor at se på et fejlskema - men det er nok for svært for nogen som der skrives i artiklen, desværre.
  En god prøver leder og dommere med overskud er guld værd for enhver prøve. kh Ulla

  SvarSlet
 2. Kenneth S. Hansen1. januar 2011 kl. 20.25

  Skal vi bevare eller udvikle? Hvem mister og hvem vinder ved at bevare eller udvikle? Eviggyldige spørgsmål - ikke blot i hundeverdenen! God artikel. Godt nytår!

  SvarSlet
 3. Takker for jeres indlæh begge to, ingen tvivl om det kræver stort overskud at dømme, samt en stor forståelse for det at førre en hund på prøve. Det værste i denne historie er at læse hvordan man også dengang forfulgte de menesker det gik godt for......man kalde det bødnid. Et super grimt ord ! desværre er der mange tegn på at det stadigt existerer, øvv............

  SvarSlet

Send en kommentar