B-prøven på Brahetrolleborg d. 1 august 2010

Seahill High Wind Tophi i Skotland

Det blev dagen hvor Seahill High Wind Tophi gjorde en god figur. Thomas Plamboeck havde lavet et godt og jagtrealistisk oplæg uden cirkuskunster og det faldt i mange prøvedeltageres smag. Ingen "fælder" for hundene, som sagtes kunne skille sig selv ud af alligevel. Første post var tramp - 2 enkeltmarkeringer pr. hund. Den ene markring fremad og den anden bagud. Derefter dirigering skråt på et stendige i skovkanten. Ikke alle klarede disse poster og gik derfor glip af det frie søg i et mose område i skoven. 6 gik videre til finalen, som var en lang vanddirigering.

Tophi klarede de indledende poster og lå inden finalen 2 point foran de nærmeste konkurrenter. Finaleposten gik heldigvis også fint og så var resten op til dommerne. Men Tophi holdt føringen og blev dagens vinder :-)

Han er nu 3 år og har 2 certifikater : et på A prøve og et på B-prøve - begge gange på Fyn . Det bliver spændende at se, hvad fremtiden bringer. Men for Tophi og os er Fyn et fint sted at komme.

Vi glæder os til næste gang :-)

Og ikke at forglemme -  TILLYKKE til de andre placerede hunde og tillykke til de af vores kursister, som fik præmieret deres hund på B-prøven i dag.

Helle & Tophi
1 vinder m/Certifikat

Kommentarer

  1. Tillykke Helle! Godt gået :o)

    Tak for lån af nål, håber at du fandt den i bilen.

    Kram fra Karen

    SvarSlet

Send en kommentar