IWT 2010 har fundet sine vindere !!

En fantastisk weekend er slut,  Norsk Retriever Klubs fødselsdag blev fejeret på behørig vis,  en perfekt organisation fik IWT 2010 til at slutte næsten inden den var startet, må sige at vi alle må kippe med hatten for det flotte arrangement som nu er slut, stort tillykke til NRK for en stor sucses.

Vi ønsker NRK god vind fremover......

Officielle foto fra søndag morgen


Dagen startede med foto session for alle team, herefter startede prøven - med den præcision at første skud skulle lyde kl. 09.00 og dermed var prøven i gang. Alle Teams fik dette foto i 3 eksemplarer til præmieoverrækkelsen.

vi startede på post. 9.  som var en trippel markering alle meget lange markeringer, men intet cirkus alle meget reale, vi løste dem uden brug af fløjte.
Dagen startede med foto session for alle team, herefter startede prøven - med den præcision at første skud skulle lyde kl. 09.00 og dermed var prøven i gang.

vi startede på post. 9.  som var en trippel markering alle meget lange markeringer, men intet cirkus alle meget reale, vi løste dem uden brug af fløjte.
Markeringspost nr. 9

Næste post var post 10.  Walk up med to team samtidigt, alle fik en enkelt markering på åben mark, dommeren ville ikke høre komandoere fra føren under walkupen, har løste vi igen dem alle uden brug af fløjte.
Post 10 Walkup

Post 6 var en markering til første hund kort ude på vandet fra en lille klippe, når hunden var næsten fremme ved denne, faldt der to markeringer mere lidt længere ude i vandet, første hund skulle bringe den først kastede, herefter hund nr. 2 og hund nr. 3, det svære her var at jo længere tid markeringerne tog, desto længere drev dummierne væk, vi løste også denne opgave uden brug af fløjte.


Post 7 var igen en walkup, alle tre hunde i kæden, først faldt der en markering ret fremme, herefter hurtigt to kaniner en løb frem foran kæden og en bag kæden, dommeren bestemt hvem der skulle hente dem, her løste Acer markeringen flot, de to dirigeringer var så til Twister og Phiphi igen blev begge løst hurtigt, og alle hjælpere klappede af os.


Uofficielle foto fra søbreden

Post 8 var et lille drive på i skoven, vi stod på en eng og kunne se området, 4 skud faldt i skoven - hver hund skulle bringe en fra området - igen hurtigt uden brug af fløjte.

Twister på vej hjem med prøvens sidste dummies

Dagen var ved at være forbi, de Engelske dommere havde vist os vejen - ikke mindst DRK som jo har brug for retningslinjer til WT kunne ha brugt disse to dage til nemt at ha udformet en prøveledermappe til WT - her kunne vi alle se hvor simpelt det kan gøres,  aldrig mere end en apportering pr. opgave - tænk tilbage på hvad vi i DRK har oplevet af trippel markeringer og frit søg - håber formanden for MU tager dette med hjem og skrive den prøveledermappe snarest.

Skal man søge efter fejl findes de vel altid, men som jeg ser det var det svært i Norge, dog har jeg ikke endnu forstået hvorfor en dobbelt markering skal give 2x20 point ??

Inden dagen helt var slut var der runoff om placeringen som 3 vinder IWT 2010, tre hold deltog fra Danmark Jan Lorenzen, fra Tyskland Angelia Evans og fra Sverige Peggy Vesterlund, en meget lang dirigering var opgaven, det blev det tyske hold som trak det længste strå, Danmark  og til slut Sverige.


Den Tyske Golden trak det længste strå i runoff

Det viste sig at vores 0 på 40 point posten i går ikke havde ødelagt vores Team, i dag var vi med helt fremme og blev nr. 2 af alle hold på anden dagen kun overgået af det Svenske vinderhold som havde mistet 15 point og vi 16 point af 300 på søndagens poster, dette betød at vi rykkede fra en plads som 5 sidst til en 16 plads af de 31 deltagende hold, ud fra dette kunne vi kun være tilfredse med dagen.

Dagens sidste ord var at hylde de 3 vinder team.
 Vinder af IWT 2010, Team Sweden 2, Leif Liljeblad

 2 vinder Free Team Sweden, Cecilia Lindh 3 vinder Team Germany 1, Rosmarie Ilg


Vi ønsker alle tillykke med deres placeringer, og fortsat god sommer

Se de endelige resultat ved at klikke her.

Kommentarer

  1. Takk for sist! Altid rigtig hyggeligt å mødes med dig å Helle. Håper vi ses snart igjen.

    SvarSlet
  2. Tillykke med et rigtig flot resultat - jeg fulgte spændt med foran computeren herhjemme!

    Tror vi ses den 1. på Fyn!

    Mange hilsner fra Karen

    SvarSlet

Send en kommentar