1 dag på IWT 2010


Team Faxe Foto

Så kom vi fra start, et super flot arrangement som NRK havde stavlet på benene, vi startede med parole på Kahlnæs Landbrugsskole og hold et minuts stilhed for NRK afdøde formand Thorstein Rudi.  Herefter præstentation af dommerne samt prøveleder og hjælpere.
De 5 engelske dommere

Her efter var der velkomst o.s.v.  og prøven startede herefter, 5 flotte oplæg var tænkt af de engelske dommere.  Alle poster var realistiske, og uden fælder og andre dikkedarer.

 Post 5
Vi startede på post 4.  som startede med 3 hold inden på linjen et drive kom mod os som stod præsis bag ved skytterne, mange dummier faldt rundt om os. Herefter blev de to hold sendt væk, og man fik tre dirigeringer, alle pænt lange - og skulle på tværs af en dal - så der var 60-80 meter hvor man ikke kunne se hunden. Alle løst ok, vi tror omkring de 14 - 18 point.
Frokost


Post 5 en lang markering af en vej i skoven, første hund henter den, herefter sender hund nr. 2 af vejen men skal dirigere ind til højre i skoven, 3 hund det sammen men skal sende til venstre i skoven.

Post 1 var så tre hunde fremme på linjen, et drive i en lille remisse ca. 120 meter væk,  dommeren valgte hvem han ville sende til området - det blev Twister & Phiphi. Acer skulle til sidst så dirigeres ned på stranden.  Det blev ligeledes løst fint, selv om Phiphi brugte meget tid i søget.
Ventetid post 1 & 2

Post 2  var en dobbeltmarkering, først kastet på en bakketop, den anden blev kastet inden den første var landet, så mange hunde så den aldrig.  Hund 1 skulle hente den først kastet hund 2 en dirigering ud i strandkanten og den sidste hund den sidste markering.  Her blev det Twister, Acer og til sidst Phiphi - Phiphi måtte dirigeres til markeringen, men det virkede og den var hurtig hjemme - dommeren så glad ud.
Helle Post 3


Post 3  En dobbeltmarkering - en hund oppe af gangen, første markering faldt til højre i en kløft den anden til venstre på et skråning i skovkanten. Man skulle desværre for os bringe den først kastede først. Første hund var Twister - han løb direkte på markeringen - men fandt den aldrig - en masse forsøg på at få den i det rette område lykkedes ikke - så det blev til holdets første 0 - Acer måtte dirigeres på den først kastede - men fik den efter et stykke tid, den anden gik han direkte på.  Phiphi måtte dirigeres på begge to, så det endte med at blive den dårligste post. Dette blev så forstærket af at man fik 20 point på hver markering d.v.s. at  hver hund kunne få 40 point.


Det var dagens nyt fra IWT 2010, resultater opdateres efter middagen i aften, se dem på dette link IWT-2010 resultater


Vores sponsor

Kommentarer