Working Test ifm. Verdensudstilling i Herning


Fra venstre Dellgren 1. Purdey - Seahill HIgh Wind Orkney Scapa - Seahill High Wind Twister

I dag var turen gået til Søby Brunkuldslejr ved Herning, DRK var vært ved WT ifm. Verdensudstillingen i Herning. Hold da op et fedt sted, sikken mange udfordringer man kunne få i det fantastiske terræn. Der var 100 hunde til start. Vi startede med begynderklassehundene som desværre skulle hastes igennem dagens prøve så vi kunne nå den anden del af prøven læs åben og vinder. Prøvelederen gjorde sit bedste for at alle kunne få en fin dag i det smukke terræn. Men da han ikke havde fået hjælp af prøveledermappen fra MU, ja så var det en super svær opgave han var stillet over for....trist at det stadigt skal være sådan, man må håbe at et sådanne tiltag snart prioriteres op, ellers bukker de stakkels prøveleder og deltagere da snart under. 8 dommere til 100 hunde to forskellige prøver......det går nu mere og mere i retning af en alm. B-prøve og der var så sandelig ikke det oprindelige mening. Når det nu er sagt til MU - så var det en ok prøve med fine momenter og dygtige hjælpere og hvad der høre til sådan en prøve ingen fejl på det. Desværre fik man ikke den oplevelse at se om ens unghund kunne hold hovedet koldt en hel dag, da vi kun fik 1 time til at stresse gennem begynderklassen, ærgerligt da det ville være en fin test inden UHM 2010.


Dellgren 1. Purdey bestod begynderklasse og manglede 2 point fra en vinderplacering.
Åben og vinder var slået sammen til en klasse, desværre manglede der en dommer i de to klasser, og en dommer skulle dømme både post 2 & 3 - så det blev den helt stor ophobning af ventende hunde, ærgerligt for det andet hang fint sammen. Åben og vinder posterne lå i det flotteste område, når man gik turen rundt var der de fedeste muligheder for andre poster....så det til mange drømme inden man kom turen igennem.

Tak til dommerne for fin bedømmelse i klasserne.

En bedømmelsesvejledning kunne også indgå som en del at den fremtidige prøveledermappe til WT.

Da dagen var gået var Seahill High Wind Orknet Scapa blevet 3 vinder i åbenklasse og Seahill High Wind Twister 3 vinder i Vinderklasse.

Flg. hunde blev vinderplaceret i åben og vinder - begynder ved jeg ikke det var slut og færdigafviklet da vi kom tilbage fra de andre klasser, så ingen krus eller ske til os der - men det klare vi jo nok.

1. vinder i åben klasse Michnos Rally Twist, Mette Sørensen
2. vinder i åben klasse Stenhøjgårds Brit, Jan Lorenzen
3. vinder i åben klasse Seahill High Wind Orkney Scapa


1 vinder i vinderklasse Miska D. Nik, Lars Birk Rasmussen
2. vinder i vinderklasse Trompeterbakkens Dina, Jan Lorentzen
3. vinder i Vinderklasse Seahill High Wind Twister

Tillykke til alle de andre placerede som jeg ikke fik nævnt.

Tak til Region Midtjyllands Sponsorere for de MEGET flotte præmier, ikke noget vi er vant til på djævleøen.

Ærgerligt nok var der ingen der fortalte eller viste hvem der var fodersponsor.....så der kan kun komme en tak her, håber det kan tilgives.

Tak til alle de øvrige deltagere for godt selskab, vi ses derude.
Kommentarer