Vinderen af Retrievermesterskabet 2010

Dina bringer den meget svære vanddirigering

Hvis nogen deltagere syntes prøven i går var nem.......så er semifinalen beviset på at det ikke blev en nem anden dag.  1. semifinale var en "dirigering" post, først en kort vandmarkering....mens hunden hentede den faldt der 170 meter ude i kanten af en sø - en fugl som var dirigeringsfuglen. Prøvehunden var på vej i vandet på markeringen og så derfor ikke dirigeringsfuglen.  På vej hjem med dirigeringsfuglen (for de 3 der løste dirigeringen og den sidste hund der blot bragte dirigeringen.) blev der skudt til endnu en dirigering, vi undre os dog over hvorfor der skulle skydes til denne fugl idet den allerede var lagt ud, 3 af de andre prøvehunde ramte udlæggerens fod og fandt den sidste dirigering før de hentede den første, så helt urealistisk at den er udlagt inden skudet som skulle simulere at den var skudt.


Det svære dirigeringsområde
Opgaven viste sig meget svær idet hunden skulle forcere 40 meter siv & rør for at komme til vandet.....på dette lange stykke havde ingen fører mulighed for at se deres hunde, nr. 2 dirigering var meget mere reel der kunne ma se hunden 95 % af tiden.


En glad Retrievermester 2010 modtager den sidste dirigeringsfugl.

2 semifinale var en dobbelt dobbeltmarkering i vand/land - som antaleligvis ikke flyttede rundt på de fire hunde.

Men det hele til trods blev det de to hunde som startede dagen med flest point, som stod som 1 & 2 da prøven var slut - blot var reækkefølgen byttet om.

RM 2010        DKBRCH DKJCH Trompeterbakkens Dina - Jan Lorenzen
2 vinder CK    DKBRCH DKJCH Jiggers Tarka Lovely Alma - Hans Jørgen Bilstrup
3 vinder CK    Moorman's Double Diamond Ale - Morgan Torell - Sverige
4 vinder           Toplab Cotter Cheif - Benny Georg Hansen

Dina på vej hjem


2´ RM 2010 M/CK DKBRCH DKJCH Jiggers Tarka Lovely Alma - Hans Jørgen Bilstrup3´ RM 2010 M/CK Moorman's Double Diamond Ale - Morgan Torell - Sverige


4´ RM 2010 Toplab Cotter Cheif - Benny Georg Hansen


Tak for et par flotte og en svær dag i Sydjylland.

Kommentarer