Retrievermesterskabet dag 1. 2010

Vi var i dag kørt til Sydjylland til det årlige Retrievermesterskab, terrænet var nyt, et spændende helt fladt terræn, men med en masse vand, sidste år var der intet vandarbejde på 1 dag af Retrievermesterskabet, det kan man så ikke sige om dette års mesterskab. Der indgik vand på alle poster, de sædvanlige poster er Dirigering, Markering, Jagtpost, Trampejagt og søg. Specielt Markeringsposten trak mange af B-prøve hundene fra den Danske top ud af dette års mesterskab. kun 9 hunde klarede sig gennem dagen med point over 6 p. så 9 hunde er klar til morgendagens semifinale.

DKBRCH Seahill High Wind Phiphi var blandt de 9 hunde, så vi bliver nød til at køre en tur over broen igen i morgen tidlig.

Dagens prøve var et meget flot oplæg, præcis med den rigtige sværhedsgrad til den slags mesterskab, de dommere vi mødte på vores tur i terrænet gjorde deres bedste for at gøre dagen til en positiv oplevelse, det skal i ha tak for. Ingen roser uden torne.......men jeg kommer aldrig til at syntes om walkup hvor man ikke stopper op mens hunden arbejder......det virker utroligt stressende på både hunde og fører.

Vi glæder os til at se hvad morgendagen bringer.

Kommentarer