Igen, Igen Igen mangler der nyheder på DRK hjemmesiden

4 juni 2010, Tak til DRK ledelse fordi de i det mindste følger de råd der kommer, nu er der kommet nyt vedr. Skinners på DRK hjemmeside.

DRK brugte en masse tid og penge på at udtage det Danske hold til IWT & Skinners, derfor må det da være i medlemmernes interesse at der kommer nogle resultater på hjemmesiden, det kan da snart ikke være rigtigt at INGEN GIDER opdatere DRK´s hjemmeside. Klubben har brugt mindst 100.000 af medlemmernes penge for at der skulle være en nyhedsstrøm fra klubben, siden skulle opdateres af de enkelte udvalg og racer resten skulle bestyrelsen sørge for.....INTET sker der, må vel snart give dem der siger at den gamle hjemmeside var mere opdateret ret i deres påstand!!!!!!!!!!!!! DE RELEVANTE PERSONER MÅ NU VÅGNE OP.

I håb om at det også hjælper at skrive denne gang, altså ligesom med de manglende referater fra DRK bestyrelse, disse kom 3 dage efter jeg skrev her på bloggen, lad os krydse fingre for at det sker igen og at fremtiden bliver en opdateret hjemmeside, præcis som bestyrelsen lover hvert år på klubbens generalforsamlingen.

Men for dem der ikke kan vente på DRK´s opdateringer er resultater fra skinners her.

Jeg vil gerne ønske Sverige stort tillykke med den flotte sejr.

Hold resultater klik her.

Individuelle resultater her.

Det tog 3 minutter at skrive det hele, mon ikke den bestyrelse kunne finde dem hvis de ville ??????

Kommentarer