Hvornår slutter denne forfærdelige tid for vores klub ?

Så dumpede der igen et brev i mailboksen fra en der har opgivet kampen mod DRK - nu er to af DRK dygtigste dommere og prøveledere forsvundet fra DRK. Desværre var det en dygtig og meget respekteret dommer som måtte kapitulere - dette på grund af den manglende handlekraft i DRK´s bestyrelse og dommerudvalg. Hvor lang tid skal der gå før bestyrelsen indser at det ikke er den rigtige kurs der er stukket ud, den kurs som skuden holder er præcis mod afgrunden. Igen er det så RJK der kan smile over deres store tilgang af medlemmer fra DRK - alene pga. af en handlingslammet bestyrelse.

Mange andre medlemmer fra DRK er allerede i stilhed skiftet til RJK, det er da horibelt at det sker pga. bestyrelsen i DRKs  manglende handlekraft, jeg håber ikke DRKs betyrelse nyder at læse den slag som er så ødelæggende for vores klub.

Vi har ikke råd til at miste de sidste dygtige dommere, derfor må bestyrelsen nu vise handlekraft og lytte til hvad DRK´s medlemmer ønsker. DRK´s bestyrelse må erkende at deres kurs er farlig og ødelæggende for DRK.

Vågn nu op kære bestyrelse inder RJK vokser sig større og dygtigere ind DRKs markprøveafdeling, eller er det blot DRK´s bestyrelses dedikerede mål at eliten skal forsvinde ???

Kommentarer