Dansk Retriever Klubs hjemmeside...........stadig uden referater og opdateringer

24 maj 2010, så fik MU opdateret også, store fremskridt, og tak for det.  PS så mangler vi kun at bestyrelsen for opdateret siden med regioner, og bestyrelsens kontakter.22 maj 2010, Flot klaret, bestyrelsen har valgt at lægge referater ud fra 2010 på hjemmesiden, vi takker.


Hvad mon der sker i DRK´s bestyrelses lille mørklagte hus, intet lys komme gennem vinduerne, alt er stille, ingen tegn på handling, lad os være stille sammen. Er det stadigt svært at rulle mørklægning gardinerne op, og lad verden komme ind i jeres hus ?


Der trænger i den grad til lys – lige denne gang er det DRK´s dyrt indkøbte hjemmeside jeg tænker på, skal vi lukke den ned ? Eller har bestyrelsen et bedre bud ? Den er jo TOTALT ude af trit med virkeligheden, er det sådan i vil forvalte den i fremtiden ? – eller i virkeligheden mangel på sammen.

De sidste to generalforsamlinger har der været stillet spørgsmål til bestyrelsen vedr. informations niveauet på hjemmesiden, svaret har været at man ville opdaterer referater fra bestyrelsen og diverse udvalg inden for en mdr. Det var vel en fin tanke..... men virkeligheden en helt anden, nu må bestyrelsen selv gå foran med et godt eksempel...... sidste referat fra bestyrelsen er over 6 mdr. gammelt (½ år) nærmere bestemt 11 november 2009 –  så hjælper det jo ikke meget at i holde møde en gang pr. mdr.  vi menige medlemmer ser jo ikke resultateter ej heller referater det er vel set i lyset af hvad betyrelsen har lovet de sidste på generalforsamlinger ikke den rigtige udvikling.

Referater bestyrelses møder

Under klubbens kontaktpersoner står der ligeledes ikke opdaterede oplysninger bla. Vedr. MU som jo åbenbart har konstitueret sig, det står der bare ikke. Længere nede står der en formand for region Sydsjælland...det er også forkert, linkene til region Fyn & region Sydsjælland er ikke rigtige......

Kontaktpersoner

På aktivitets siden, under Markprøvudvalget, medlemmer står der ligeledes at MU ikke er konstitueret, dette er jo også forkert !

MU-siden

Under resultater er der stadigt ikke kommet resultater fra Raceledelsen for Flatcoated markprøve på Stevns i starten af april.

Jeg var af den overbevisning at alle udvalg selv skulle opdatere deres del af hjemmesiden, men måske MU bare har glemt at udpege en person til opgaven, i så fald er her et hint.

Dette er blot eksempler som jeg på under 20 minutter har kunnet finde på klubbens hjemmeside, det kunne være rigtigt dejligt hvis bestyrelsen rullede mørklægnings gardinerne op, og fik gang i en levende og informativ hjemmeside........det her er helt til klodshans.........!!

Så kære bestyrelse, kom nu i det arbejdstøj, få hjemmeiden i drift igen - det er der energien skal bruges ikke på "jagt af tillidsfolk" men på opdatering af hjemmesiden, ansættelse af en webmaster, få klubben til at fungere igen og prøv at arbejde for at klubbens medlemmer for rigtige oplysninger og masser af aktiviteter.
 
Det er spild af medlemmerne penge......................at hjemmesiden er lukket ned !

Kommentarer