Dellgren 1. Purdey fik 1. pr. i dag på B-prøven ved Lerchenborg.

Dellgren 1. Purdey den lille havfrue.

Var i dag på B-prøven i region Midtsjælland, prøven var ved Lerchenborg Gods ved Kalundborg.  Det var en dejlig dag, solen skinnede og vi skulle stille hund som så mange gange før,  alt var ligeledes som det plejede, prøven var nærmest en kopi af sidste års begynderklasse.....utroligt at det skal v ære det sammen år efter år,  mange hundefører talte da også om dette fænomen kunne man fornemme. Der er urtroligt mange muligheder for at lave en spændende prøve.

Men prøveoplæget kendte jeg jo fordi jeg sidste år havde taget en masse billeder i begynderklasse,  der var tre dommere Leif B. Holm, Torben L Poulsen og Annette Husmann.....da det blev min tur var det hos Annette Husmann.... vi startede med en enkelt markering langs en vej, herefter en enkelt på vand. På vandmarkeringen faldt Krikanden bag en sten, så da Purdey kom frem hoppede hun op på stenen og fik øje på anden. Herefter endnu en enkelt markering langs vejen. Så gik man fri ved fod op i en åben løvskov og her lå det fri søg.

Purdey løst opgaverne tilfredsstillende og dommeren brugte disse ord om hende " en rigtig god og hurtig jagthund, der løser dagens opgaver opgaver i fin fart og stil"

Da vi fik kritikken spurgtede jeg dommeren om Purdey stunt med at hoppe op på stenen ikke skulle stå på kritikken....og det syntes Annette åbenbart....så nu står det der altså hvis i undre jer.

I kan læse hele kritikken her.

Kommentarer