B-prøve på Knuthenborg Park

I dag var det så tid for årets første B-prøve, Dellgren 1. Purdey skulle stilles i begynderklasse for første gang. Under prøvelederens parole skulle jeg så overfuses ef en af de Midtsjællandske Talibaner.....nu var det noget ikke nærmere defineret som stod på Facebook der irriterede ham, det skulle fjernes inden tirsdag ellers blev jeg meldt til hans Advokat ( åbenbart noget nyt man kan !!) Jeg er jo ikke ven med ham på Facebook, så det undre mig da hvad det skulle være der sårede ham ? - jeg husker ikke noget fra Facebook om ham, men det høre jeg sikkert fra hans Advokat !!! Fantastisk at de Talibanere ikke ser at komme videre med deres liv, og i stedet bruger deres energi på hundene. Når lad det nu ligge med dem, de har jo lov at bruge deres penge på Advokater o.s.v.

Region Lolland Falster havde lavet en begynderklasse ved en lille skovsø, man kom frem til dommeren med hunden i snor. Herfra skulle man starte med en enkelt markering i en åben bøgeskov, når den var hjemme fik man en enkelt mere...den faldt 15 meter til højre for den første, på vej frem til denne markering var den lige linje over spidsen af en mose, som var utrolig blød, flere hunde hang uhjælpeligt fast i plutten. Herefter gik man 10 meter tilbage og fik sin vand markering, en due som faldt på åbent vand 30 meter ude.

Når den var hjemme gik man fri ved fod, ca. 80 meter til det frie søg som lå i en ældre granskov. Søget bestod af 2 kaniner 4 ænder og 3 duer. Når hundene havde alle tre slags hjemme var det godt.

Det var en god og reel prøve, med et svært moment med det moseplut hundene skulle igennem.

Dellgren 1. Purdey løste efter dommerens opfattelse prøven med disse ord "et rigtigt godt talent som løser de stillede opgaver hurtigt og sikkert" du kan læse hele kritikken her.

En ting som DRK måske skulle sætte fokus på i fremtiden kunne være de personer som en hel dag igennem går rundt og drikker øl og andre alkoholiske drikke, men sætter sig i bilen og køre hjem med så meget alkohol i blodet......allerede inden parolen er der deltagere som har blanke øjne..... de personer skulle tænke sig om og lade sprutten stå når der skal køres bil......så hermed et hint til DRK´s bestyrelse !!!


Tak for en fin dag

Kommentarer