Tak for den enorme opbakning jeg har fået efter Dansk Retriever Klubs bestyrelse højst overraskende fyrede mig som formand for Markprøveudvalget.

Tak for den kæmpe store opbakning fra alle jer hunde mennesker i Dansk Retriever Klub, og alle jer fra de Skandinaviske lande, i skal vide det varmer rigtigt meget at høre jer støtte op om mig. Tusind, tusind tak for det.
At bestyrelsen i Dansk Retriever Klub vælger at skabe så stor splid blandt markprøvedeltagerne er for alle totalt uforståeligt, endeligt har Dansk Retriever Klub en bestyrelse med et solidt flertal blandt markprøvedeltagerne, faktisk er vi i en situation hvor bestyrelsen kan føre klubben i den helt rigtige retning. Da klubben blev delt i halvfemserne var vi under et stort pres fra udstilling siden i vores klub, dette pres er absolut væk i øjeblikket og dermed har bestyrelsen frihed til at handle og føre klubben det rigtige sted hen.Desværre vælge Dansk Retriever Klub den modsatte løsning og skaber en KÆMPE TURBULÆNS. Alle spørg nu sig selv, hvor klodset har man lov at være ????At klubbens bestyrelse vælger at afværge en trussel fra en del af klubbens uduelige dommer mod Markprøveudvalgsformanden, ved at fyrer markprøveudvalgsformanden er der ikke mange seriøse markprøvedeltagere der forstår. Den trussel fra de før omtalte dommere kunne i stedet konstruktivt være brugt til at fjerne de dommere som allerede giver problemer på vores prøver, hvor havde jeg været stolt af at være skyld i det.Som et minimum må vi som seriøse opdrætter, trænere, deltagere på prøver rundt omkring i verden som et minimum kunne forlange at blive dømt af kompetente dommere, som en englænder sagde "It takes a handler to judge another handler" det er kun i de sjældne tilfælde at vi i Dansk Retriever Klub kan leve op til det. Hvor længe tror Dansk Retriever Klubs bestyrelse at de kan blive siddende inden i deres mørke hule, lukke øjne og prøve at undgå den verden der er uden for ??? Som et minimum må man da håbe at der bare sidder nogle med meget røde øre tilbage i bestyrelsen.Vi må altså som brugere af denne klub stå sammen mod den top styrede ledelse som nu kendetegner Dansk Retriever Klub, hvis vi som brugere ikke kan stå sammen tror jeg desværre ikke der er en fremtid for de medlemmer der ønsker at avle og træne JAGTHUNDE i Dansk Retriever Klub, kom lad os gøre et sidste forsøg på at påvirke klubbens ledelse. Skriv meget gerne kommentar og gode råd på flg. mail


profhunt@post.tdcadsl.dk

Med håb om en bedre fremtid for vores i øjeblikket ynkelige klub.

Kommentarer