Så er der nyt fra Taliban ikke i Helman, men fra midtsjælland.

To af klubbens i forvejen mest højtråbende Taliban Kriger har sendt denne mail.

Jeg skal love får at de to Talibankrigere har lugtet blod

Min først tanke var at så forholdsvis velformuleret den er, kunne den ikke være skrevet af Per Holmgren, men det afsløredes da også straks, da den kom fra DYREHOSPITALET VIKING
Jamen de to er jo heller ikke ukendt med at kritisere dommer og andre tillidsfolk i klubben, der var da noget om en episode fra eliteprøven for nogle år siden, hvor de to herre ikke havde den mest heldige optræden.

Dette er åbenbart glemt, eller hvad med alle de trusler de to herre kom med over for Birgitta Staflund ???

Eller hvad med Jørgen Madsens optræden på sidste års Retrievermesterskab, sku da ærgerligt jeg ikke indberettede dig dengang !!!

Jeg kunne blive ved med at finde eksempler, men læs lige denne opfordring til bestyrelsen fra de to - der åbenbart har set lyset !!!!!


Jette og Per Holmgren Andersen

Kyringevej 82 4100 Ringsted

Tel.57803327

Mail.perholmgren@mail.tele.dk

http://www.holmgrens-hunters.dk/

----- Original Message -----

From: Dyreklinikken VIKING

To: 'DRK Per Holmgren Andersen'

Sent: Friday, February 19, 2010 2:15 PM

Subject: Kritik på hjemmesiderHej DRK medlem!

Konfliktløsning i DRK

Skal vi holde vores uenighed og kritik overfor hinanden inden for egne rækker i Dansk Retriever Klub, eller skal vi hænge hinanden offentligt ud på de elektroniske medier: hjemmesider / facebook / blogs?

Vi er af den holdning at kritik af andre medlemmer/tillidsrepræsentanter i DRK skal holdes inden for egne rækker og ikke fremføres i det offentlige rum!

Der er nogle, der tidligere har udtrykt sig kritisk overfor DRK tillidsfolk på deres respektive hjemmesider og fået besked om at fjerne det, men i dette tilfælde vil man ikke efterkomme opfordringen, men fremturer.

Derfor denne henvendelse til dig, idet vi opfordrer dig til at gennemlæse nedenstående grundigt!

Uanset om du er enig med os i, at kritik af DRK tillidsfolk eller andre medlemmer skal holdes inden for klubbens egne rækker, opfordrer vi dig til, at videresender denne mail til andre DRK-medlemmer!

Vores opfordring til bestyrelsen er desværre en meget voldsom handling, idet vi vil opfordre til eksklusion af det pågældende medlem!!

Så derfor - i demokratiets gode navn - tag stilling til og mød op til årsmødet i Nyborg på søndag kl. 13.00 (d. 21. 02. 2010)

De bedste hilsner

Per Holmgren Andersen & Jørgen Madsen

Kommentarer