Så er Blackbill kuldet i gang, tillykke med 2 pr.

Så er er den første hvalp fra "Blackbill" kuldet i gang, Seahill High Wind Blackbill Sako og Seahill High Wind Blackbill Blair bedstod i dag deres brugsprøve, derudover fik Karsten og Sako en flot 2 pr. i begynderklasse på C-prøven i region Sydsjælland, godt gået med hvalpe på 8 mdr. og 3 dag.



Vi glæder os til at se alle "Blackbill" hvalpene til en lille komsammen i eftermiddag. Var på prøve sammen med deres far i går ved Stockholm.....og han ønskede alle Will ungarne en bra dag !! Desværre skulle Birgitta Staflund-Wiberg dømme en prøve ved Stockholm, ellers ville hun og Will være kommet.
Karsten og Sako


Lene & Blair

Bent & Cato


Dorte & Aslan


Lars & Simba

Det var en dejlig dag med alle de små hunde og helt fantastisk så lang flere af var nået i der træning..... vi så super tilbagesendinger, flotte afleveringer og ro på post. Dorthe demonstrerede sin hund som jo ikke er en jagthund, men et stk. militært isenkram og sit kram kunne den, først demonstrerede hun dens sporevner, senere fandt den mig i en lille lund med hals o.s.v.. Så I skal alle ha tak for at i mødte op.



Idag måtte vi desværre undvære Helen & Scott fra Norge - men de har lovet at kigge forbi en anden god gang .

Kommentarer