International A-prøve, Katrineholm ved Stockholm 12 sep. 2009

Jan Lorenzen og jeg køre fredag til Stockholm for at deltage i den Svenske Internationale A-prøve på Katrineholm Det er en prøve med Skandinavisk islæt, 2 Norske, 2 Finske, 2 Danske og 14 Svenske hunde.

Billeder fra International FT Gavnø 2007

Prøven på Kathrineholm, er en andejagt hvor den Internationale bedømmelse af hundene sker.
Det er et meget spændende felt, hvor der virkeligt kommer til at blive hård konkurrence mellem alle de top hunde, vi glæder os meget.

Seahill High Wind Twister bringer den sidste finalefugl

De Svenske arrangører har valgt at tage os med, helt sikkert fordi vi har et Internationalt CACIT i forvejen - hundende på den slags prøver udvælges ofte efter der meritter, så vi er stolte og glade over at komme med.

Seahill High Wind Twister apportere måske vinderfuglen, en lille bekasin lang ude i strandengen.

Stort tillykke til Trond Gøtterud og "Searovers Dog" med den flotte placering 1 vinder m/CACIT
Tillykke til de andre placerede hunde.Det blev desværre ikke Danskernes dag på denne flotte prøve, efter en meget flot start i en smuk Svensk skovsø, hvor terrænet bestemt indbød til en super hundeprøve, et tilpas antal ænder....og nogle super kompetente dommere....og en organisation som under prøven fungerede fint. Men som før nævnt blev det en hurtigt enkeltbillet retur til Danmark. Jan Lorenzen´s Dina startede showet med et knald, og 10-15 minutter senere gentog Twister denne disciplin -SURT vi havde siddet længe med hundene ved fod.....men det skal ikke være undskyldningen.....det var hundene der ikke klarede presset.


Kommentarer