B-prøve på Lerchenborg Gods 29 april 2009


Vi stille alle tre hunde vinderklasse, desværre var der ikke en åbenklasse så Seahill High Wind Orkney Scapa kunne præmieres der.
I vinderklasse var det er noget anderledes prøveoplæg, idet der faldt en dobbel markering ca. 70 fra startpositionen, men mellem nedfaldssted og start var der en sø. Dobbeltmarkeringen faldt med ca. 25 meters mellemrum, hvilket var ok. Men inden markeringerne måttet hentes skulle man hente en dirigering ca. 25 meter længere oppe på land, præsis mellem de to makeringer, dette voldte mange hund problemer, og de bragte i stedet den ene markeringsfugl.

Efter markering/dirigerings posten var der frit søg, hundene arbejde to og to sammen i søget, det. Men her oplevede vi desvære at en af dommerene ikke var bekendt med at vi er overgået til 20 p. skalene, og dømte derfor efter 15 p. skalen, det gav en del sure mine....helt uforståligt at det kan ske, det må være en opgave for dommerudvalget.

Seahill High Wind Twister & Phipi kom derefter med i finalen, som var en to en halv markering i en skov, Phiphi løste denne opgave flot, og kom derefter helt i front og vandt prøven med Cert. og det hele.

Kommentarer