Har DRK´s bestyrelse svært ved at sige tak, kender de ikke ordet ?

Sidste efterår, i oktober måned valgte en af de dommere i DRK som på det tidspunkt var en dommer i en særlig position, han var en blandt en lille skare i DRK´s dommerkreds der virkelig havde øje for bedømmelsen af hunde på prøver og i særdeleshed på A-prøve, han var en meget respekteret dommer, og dømte da også derfor rundt i andre lande på deres jagtprøver. En virkelig kapacitet på dette område og derfor også en person som vi i DRK virkelig havde gavn af. Der udover sad han i regionsledelsen en del år, for derefter at slutte i Markprøveudvalget. I øvrigt var han samtidig en dygtig hundefører og førte hunde på DRK´s prøver. Men humle i dette er at han gennem længere tid var meget kritisk over hvorledes dommerstanden i DRK taklede deres opgaver på klubbens prøver – i oktober sidste år blev det for meget han valgte at trække sig fra vores klub idet han ikke mente at kunne stå dag efter dag når han kom rundt på prøver og forsvare disse dårlige dommers handlinger, når han samtidig var enig med dem der kritiserede de dårlige dommere. Derfor endte det med at han valgte at trække sig fra DRK som medlem og derfor også som dommer.


Den daværende bestyrelse valgte at forbigå dette i TOTAL tavshed, der var ikke et ord i bladet på hjemmesiden eller lign. omkring denne dommers afgang, efter så mange år kunne man vel retfærdigvis godt ha skrevet tak til ham for alt hvad han havde givet vores klub, men åbenbart er det klubbens ledelses holdning at tavshed er bedre ind ros. Det må siges at være en sørgelig fremgangs måde.

For kort tid siden fik en anden dommer nok af DRK´s metoder og valgte at forlade vores klub til fordel for den sammen klub som førstnævnte dommer, nemlig Retrievernes Jagthundeklub (RJK) og måske derfor er præsis det sammen hændt igen – total tavshed, ikke et ord om tak for den tid du har dømt, tak for alle de år du sad i bestyrelsen- eller tak for alle de gode ting du har gjort for vores klub. Hvad pokker er det for en størrelse denne DRK´s bestyrelse, er de bange for at medlemmerne følger med over i sammen klub (RJK) som disse to store kapaciteter, eller har vores klubs ledelse bare intet hjerte og derfor svært ved at sige TAK.
Men fra mig skal der lyder en kæmpe tak til både Jim & Ulla godt gået at i havde mod til at følge jeres drømme, desværre for DRK blev det ikke i vores klub hvor der ikke var/er plads til dem der virkelig tænker på JAGTHUNDEN.

Men tak skal i ha for hvad i nåede at udrette inden i fik nok af DRK´s i øjeblikket så underlige ledelsesform.

Kommentarer