B-prøve på Sydsjælland

Seahill High wind Orkney Scapa og jeg var i åben klasse på B-prøven i dag, et fint prøveoplæg, omend det dog tog lidt tid at nå gennem hundende, men vel også det de Sjællandske regioner har valgt da de bestemte sig for at der kun var to klasser pr. prøvedag. Første på var en fin lang fri ved fod, frem til en lille skrænt, med udsigt over Storestrømmen og de to broer, her fik man en enklet markering på det oprørte vand, fin længde. Herfra igen fri ved fod til en dirigering uden skud på 60-70 meter afstand, fra samme punkt en dobbelt markering på linie. Og til slut gik man så lige en lille bid vej - og fik det frie søg. Scapa fik en fin 1 pr. se kritikken her.



Anderledes så det ud i vinderklasse, hvor vi desværre igen oplevede dommerpræstationer som er under hvad man må forvente i vores klub. Hunde der løser de stillede opgaver, det til trods uddeles 5 point. Hunde som bliver kaldt hjem af dommeren til trods for de "huntede" i ret område - og blot skulle bruge tiden på at klare dirigeringen op ! Ligeledes er det uacceptabelt at når en deltager gør opmærksom på et problem i afviklingen af prøven, blot henkastet at sige det er "bare fordi de sydsjællandsk kastere er nogle fjolser". første post indeholder en trippel markering og en dirigeringsopgave, også dette trodses, og der gives kun 20 point for den samlede præstation, der skulle retfærdigvis have været givet 2x20 point. Det kan ødelægge min dag at opleve en så respektløs repræsentant for vores klub. Jeg kender desværre ikke løsningen på de problemer, men ville ønske at dommerne respekterede at hundeførere kom for at få en fair bedømmelse, og ikke bare kom som underholdning for dommerne. Jeg ved det er hårde ord...... og beklager hvis jeg får såret nogle forkerte



Seahill High Wind Tophi stillede i vinderklasse for 3. gang. Denne gang gennemførte han også de indledende poster - men opnåede kun 27 point - finalehundene blev taget fra 30 point.







Kommentarer